Studio Asperge. Beeld, tekst. muziek.

Half mens, Half Asperge  

Vijftien liedjes met Nederlandse teksten. De stijl is pakkende pop met een hoge meezingfactor en de teksten zijn semi-serieus met een uithaal naar de smaak van de Grootste Gemene Deler. Er is ook een middeleeuwse rapsong met de eerste liedtekst aller tijden over een vrouw die het recht in eigen hand neemt: het Halewijnslied. De zanger bespeelt zelf de instrumenten, maar is ongewenst zanger. 

De Hendrix Smurf

Melodieuze gitaarmuziek waarin attitude en charisma van ondergeschikt belang zijn. De gitaar wordt gebruikt als muziekinstrument en niet als brandhout of genitaal verlengstuk. De basgitaar soms wel. Vier stukken zijn op een enkele gitaar gespeeld, zoals Oostduitse Kogelstootster en de rest kent bredere instrumentatie, zoals het orkestrale Siebzig Edle Hengste. 

Moslims in Ufo's

Kort theater voor het oor. Te vergelijken met reclamespots waarin niets wordt aangeprezen en niet wordt geprobeerd mensen tot consumeren te bewegen.
Te beluisteren zijn: De laatste vlucht van De Uiver, een poëtische predikant, een Duitse radio-uitzending met de hits Affengeil en Wir Sind Die Heidi's, Marjan, die opgewonden raakt van gebruiksaanwijzingen, soldaat Bart die zijn oma belt vanuit een loopgraaf tijdens een vuurgevecht, de praktijken van dokter Van Zanten, geamputeerde zweetvoeten en een bionische dansles met Leo van Krieken, uw Vriend van de Dans.

Prostitute on a Parachute

Tarzan Theunissen werkt als componist voor reclamefilmpjes. Voor elke opdracht worden gemiddeld drie verschillende stukken gecomponeerd. Op deze cd staan de muziekjes die afgekeurd zijn door regisseurs, opdrachtgevers en creatieve
teams van reclamebureaus. Daarvoor waren goede redenen: De muziek op deze cd is niet trendy en is absoluut en gegarandeerd niet commercieel. Maar meestal vond de componist zelf ze te leuk om uit te leveren aan de commercie.

Luisteren naar muziek                              

1. Ik ben Paranormaal (van: Half Mens Half Asperge)
2. Geef Mij Een Lintje (van: Half Mens, Half Asperge)
3. Joyriden in de Methadonbus
(van de gelijknamige cd)
4. Siebzig Edle Hengste (van: De Hendrix Smurf)
5. Mensenvlees (van: Half Mens, Half Asperge)
6. Bang in Bed (van: Half Mens, Half Asperge)